Heikki Tamminen Perussuomalaisten puoluehallitukseen

Tänään Helsingissä kokoustanut Perussuomalaisten puoluevaltuusto valitsi puoluehallituksen kokoonpanon. Varsinais-Suomen piirin ehdokkaaksi viikko sitten piirihallituksen kokouksessa valittu Heikki Tamminen oli yksi seitsemästä valitusta. Ehdokkaita oli 16. Eduskuntaryhmän edustajaksi puoluehallitukseen valittiin ryhmän esittämänä sen puheenjohtaja, turkulainen Ville Tavio.

Puoluehallitukseen kuuluu tänään valittujen jäsenten lisäksi puolueen puheenjohtajisto.

Heikki Tamminen työskentelee eduskuntaryhmän tiedottajana ja on myös Salon kaupunginvaltuutettu. Tamminen on pitkän linjan perussuomalainen ja on toiminut niin nuorisojärjestön luottamustehtävissä kuin myös Jussi Halla-ahon kotimaan avustajana hänen toimiessaan europarlamentaarikkona.

Perussuomalaisten puoluevaltuuston edustajat Varsinais-Suomesta ovat puheenjohtaja Silvia Kosken lisäksi Pirjo Lampi Turusta, Juhani Pilpola Liedosta ja Taito Ylhäinen Maskusta.

 

Uusi puoluehallituksen jäsen Heikki Tamminen. Kuva piirihallituksen kokouksesta 6.6.2020: Sinikka Makkonen

 

Varsinais-Suomen edustusta: Vasemmalta Pirjo Lampi, Taito Ylhäinen, Ville Tavio, Silvia Koski ja Juhani Pilpola. (Kuva Sebastian Tynkkynen)

 

Naantalilainen kansanedustaja Vilhelm Junnila ehti poistua juuri ennen yhteiskuvaa, mutta oli todistetusti paikalla. (Kuva: ihan vaan selfie)

 

Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho yhdessä Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Silvia Kosken kanssa. (Kuva: Juha Koski)

Kirjoitettu 13.6.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa