Perussuomalaiset suosittuja Uudenkaupungin torilla

Aurinkoinen huippusää ja Perussuomalainen sanoma aiheuttivat lauantaina Uudenkaupungin torille yleisöryntäyksen. Teltan edustalla oli heti tapahtuman alkaessa pitkä jono hyvästä tarjoilusta ja keskusteluseurasta kiinnostuneita kansalaisia. Paikkakuntalaisten lisäksi moni oli tullut pidemmänkin matkan takaa viettämään kesäpäivää hyvässä seurassa.

Kansanedustajat Kike Elomaa, Vilhelm Junnila ja Ville Tavio vetivät magneetin tavoin ihmisiä puoleensa ja puheenaiheet vaihtelivat aina sananvapaudesta hallituksen huolestuttavan velanoton seurauksiin.
Paikalla oli häärimässä piirin aktiiveja eri puolilta Varsinais-Suomea. Perussuomalaisissa vallitsee hieno yhteishenki ja rempseä tekemisen meininki.

Uusia jäsenhakemuksia ja kuntavaaliehdokkuslomakkeita täytettiin tasaiseen tahtiin ja ihmisten matkaan lähti kassitolkulla perussuomalaista lukemista.

Koronakevään jälkeen oli suuri ilo olla jälleen kohtaamassa ihmisiä ja tapahtuman tunnelma osoitti sen, että perussuomalaisia on kovasti kaivattu. Tästä on hyvä jatkaa tapahtumien lisäämistä ja matkaa kohti kuntavaalivoittoa 2021.

Perussuomalaisia aktiiveja ja kannattajia yhteiskuvassa.Eturivissä kansanedustajat Vilhelm Junnila,Ville Tavio ja Kike Elomaa. Kuvan otti Matti Matikainen.

 

 

 

 

Kirjoitettu 28.6.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa