Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajana jatkaa Sampo Terho

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä valitsi yksimielisesti puheenjohtajakseen helsinkiläisen Sampo Terhon. Terho on ensimmäisen kauden kansanedustaja. Ennen kansanedustajuuttaan hän ehti toimia yhteensä neljä vuotta europarlamentaarikkona Brysselissä.

Ryhmän ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa Ritva Elomaa Maskusta. Elomaa on toisen kauden kansanedustaja. Hän oli sekä vuoden 2011 että 2015 eduskuntavaaleissa perussuomalaisten ääniharava Varsinais-Suomessa.

Ryhmän toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin varatuomari Leena Meri Uudeltamaalta. Hyvinkäällä asuva Meri on ensimmäisen kauden kansanedustaja.

Eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Ari Jalonen luopui varapuheenjohtajuudesta valiokuntakiireisiin vedoten.

Eduskuntaryhmän työvaliokunnassa ovat kaikki ryhmän puheenjohtajat, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila, talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen ja liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Jalonen. Lisäksi työvaliokunnassa jatkaa toisen kauden kansanedustaja Juho Eerola Kotkasta.

Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

 

Lisätietoja:

kansanedustaja Sampo Terho 050-538 1674

kansanedustaja Ritva Elomaa 050-512 0806

kansanedustaja Leena Meri 050-513 2330

Kirjoitettu 7.2.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa