Silvia Koski Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin johtoon

Salossa kokoustanut Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri valitsi sauvolaisen Silvia Kosken puheenjohtajaksi vuodelle 2020. Kanttorina Turun Mikaelinseurakunnassa työskentelevä Koski on musiikin maisteri, diplomilaulaja ja musiikkipedagogi.

Saamani tuki ja kannustus lämmittää. Kun tehtävään valittiin taide- ja kulttuurialan edustaja vahvistaa se tosiasiaa, että olemme laaja-alainen ja monia teemoja hallitseva puolue, Koski kertoi valintansa jälkeen.

Koski on kymmenettä vuotta Sauvon kuntapolitiikassa ja tällä hetkellä kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja. Hän on myös Paimion seurakunnan kirkkovaltuuston ja – neuvoston jäsen.

Puheenjohtajana haluan yhdistää maakuntamme eri toimijat ja kannustaa tulemaan mukaan elämänmakuiseen ja suomalaisten hyvinvoinnista kiinnostuneiden kasvavaan joukkoon, Koski toteaa.

Perussuomalaiset nousi kevään eduskuntavaaleissa Varsinais-Suomen suurimmaksi puolueeksi. Kaksi kautta piiriä luotsannut naantalilainen kansanedustaja Vilhelm Junnila ilmoitti aiemmin jättävänsä tehtävän vuoden vaihteessa, koska keskittyy eduskuntatöihin. Perussuomalaiset vahvistivat kokouksessa piirihallitustaan vuoden 2021 kuntavaaleja ajattelen.

Lisätietoja:

Silvia Koski, puh. 045 113 4311

Vilhelm Junnila, puh. 044 500 1982

Kirjoitettu 27.11.2019

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa