Soteuudistukselle valtiolliset hautajaiset

Turussa lauantaina kokoustanut Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri vaatii hallitusta hautaamaan soteuudistuksen ja keskittyvän sosiaali- ja terveydenhuollon akuuttien ongelmien korjaamiseen. Vastuuministerien on aika kantaa vastuunsa ja tunnustaa, ettei uudistus vastaa kansalaisten arvomaailmaa, piiri toteaa tiedotteessaan.

Viime viikkojen ongelmat vanhustenhoidossa ovat konkreettisia esimerkkejä siitä, mitä tapahtuu, kun kansalaisten terveyttä ryhdytään kaupittelemaan. Piirin mukaan soteuudistus on valinnanvapaudeksi verhoiltu tulonsiirto terveysjäteille ja sisältää lukuisia lehmänkauppoja maakuntauudistuksen toteuttamiseksi.

Perussuomalaisten mielestä seuraavalla hallituskaudella tulee kokonaisuudistuksen sijaan tehdä kohdennettuja muutoksia lainsäädäntöön, jotka parantavat kansalaisten asemaa.

Piiri järjestäytyi ja teki valintoja

Piirihallitus valitsi kokouksessaan 1. varapuheenjohtajaksi turkulaisen Pirjo Lammen, 2. varapuheenjohtajaksi marttilalaisenLauri Heikkilän ja 3. varapuheenjohtajaksi raisiolaisen Kari Vastamäen. Piirin puheenjohtajana toimii naantalilainen Vilhelm Junnila.

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri ry

Lisätietoja:

Vilhelm Junnila, puheenjohtaja, (044) 500 1982, posti@nullvilhelmjunnila.fi

Tapio Äyräväinen, järjestäytymiskokouksen sihteeri, tapioarjo@nullgmail.com

Kirjoitettu 1.3.2019

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa